Occilationsterapi

Lider du af allergi (høfeber/ pollenallergi, støvallergi, fødevarerintolerance, husdyr-allergi mm.) og/eller angst, så er oscillationsakupunktur et forsøg værd!

Oscillation betyder svingninger og behandlingen er udviklet af den tyske Prof. Dr. Harald Gumbiller.

Hvad er Oscillationsakupunktur?
I Oscillationsakupunktur sættes 5 nåle i:

  • Yin-tang (mellem øjenbrynene)
  • Thalamus/nedre Lunge i NADA (i hvert øre).
  • Epifysen (i hvert øre). 


En lille ledning forbinder Thalamus-punkterne og selve behandlingen varer 20-25 min. men der afsættes ialt 60 min. til at stille diagnose. Erfaringsmæssigt er ca. 4 behandlinger med 2-3 ugers interval tilstrækkeligt. Behandlingerne gives gerne om efteråret, som i Kinesisk Medicin er “Lungernes” fase. Konkret betyder det, at allergier med stor fordel behandles om efteråret, selvom de muligvis er mest aktive på andre tidspunkter af året.

Punkternes virkning:
Punkterne forbinder til porten til bevidstheden, beroliger Shen/sjælen, gavner næsen, gavner immunforsvaret og lungerne, “giver slip,” åbner sanseorganerne, påvirker nervus vagus, uddriver allergen, hjælper med at gribe “qi” og “uddrive Vind,” gavner hovedet og øjnene. Du behøver ikke at forstå dette for, at det virker 😉

Hvornår virker Occilationsterapi?
Occilationsterapien er særlig effektiv til behandling af allergi eller angst udløst af chok eller traume. For både chok og traumer gælder det, at vi ikke nødvendigvis husker alle oplevelser med vores bevidsthed, men kroppen husker det hele og kan reagere på det. Occilationsterapien løsner den spænding, som chokket eller traumet har efterladt.

I bund og grund er det en meget enkel behandling med stor effekt.